PRINTRE PRIMELE TEATRE DIN ROMÂNIA CARE TRANSMIT LIVE

Datorită situației epidemiologice create la nivel național și ca urmare a deciziei luate la nivel local de suspendare a evenimentelor și spectacolelor instituției pe perioada 9-31 martie2020, am găsit o alternativă pentru spectactori. Sâmbătă de la ora 19.00 spectacolul din repertoriul teatrului „Noi nu!”, de Andreea Radu, regia Laura Moldovan, va fi transmis live pe TurdaTv. Transmisia va fi preluată și difuzată și  pe pagina noastră de facebook.

„De multe ori am spus că un teatru fără public este un teatru ce nu poate exista. Trebuie să fim conectați cu publicul nostru, cu cei ce ne iubesc și îi iubim. Noi nu am oprit activitatea teatrului. Repetăm și ne pregătim pentru vremurile în care vom avea voie să ne reîntâlnim cu dumneavoastra și să ne îmbrățișăm din nou. Până atunci ne putem conecta virtual. Este un experiment această transmisie live și sperăm să se realizeze și tehnic așa cum ne-am propus” ne-a mărturisit managerul Teatrului Național din Turda.

„Noi nu!”, spectacol social văzut prin ochiul adolescentului, dezbate problematica școlii, creând un spațiu de discuții despre realitate și disputa dintre generații. Liceenii spectacolului care vor juca sunt: Ingrid Neacșu, Miky Paicu, Valentin Oncu, Amalia Popa, Raluca Eremei Bîrză, George Sfetcu, Anca Markos, Călin Mihail Roajdă.

Nu uitați sâmbătă seara de la ora 19.00 intrați în premieră, în contact virtual cu actorii Teatrului Național Aureliu Manea.

 

 

Biroul de presă