PiSiCi 2 – FITT2021

26 June 2021 Ora 20:00

Festival
?????? ?
Un nou proiect muzical marca FĂRĂ ZAHĂR
??????, spectacolul concert al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, care ne-a încântat de atâtea ori cu poveștile lui pline de umor și unul dintre cele mai apreciate de publicul sucevean, are, așa cum se știe mai multe vieți.
După succesul înregistrat cu ??????, protagoniștii trupei Fără Zahăr, Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș ne propun un nou proiect muzical – ?????? ?
Mereu curioase și dornice de atenție, îndrăgitele personaje din ?????? explorează locuri noi, ducând mai departe poveștile lor cântate cu tâlc.
În 2001, Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș înființează trupa Fără Zahăr și debutează la cenaclul Moldavia de la Casa de Cultură a Studenților Iași. Fără Zahăr s-a impus printr-un stil muzical unic: o combinație reușită de hip hop, rock și folk alternativ care parodiază cu mult umor, ironie și inteligență viața rurală a românilor.
Bobo Burlăcianu, artist, interpret și compozitor român a învățat să cânte la chitară în timpul liceului, la Dorohoi, și mai târziu a făcut actorie cu trupa de teatru studențesc Ludic, din Iași; între 2007 și 2011 studiază Regie de film la Universitatea Hyperion din București.
În 2004 o cunoaște pe Ada Milea, cu care începe o colaborare frumoasă, cântând și jucând alături de îndrăgita artistă în spectacolele-concert Quijote, adaptare după Miguel de Cervantes, Nasul, după N.V. Gogol, și Deliruri, după poeme de Ion Mureșan, reeditat ulterior cu titlul Alcool.
Bobo Burlăcianu debutează în calitate de compozitor de muzică de teatru, în anul 2007, cu spectacolul „With a Little Help from My Friends” de Maria Manolescu, în regia lui Radu Apostol, de la Teatrul Național Iași. Colaborează cu renumiți regizori din țară și compune muzică de teatru pentru multe spectacole montate pe diferite scene ale teatrelor din țară, cum ar fi: „Familia Fără Zahăr” – regia Radu Apostol, „De vânzare/For sale” – regia Gianina Cărbunariu, sau „România, te pup” – regia David Schwartz.
Bobo Burlăcianu este cel care semnează și regia muzicală a spectacolelor: „Orașul” de la Teatrul Luceafărul Iași, în 2019 și „Metamorfoze” de la Teatrul de Nord Satu Mare – 2021.
În prezent, Bobo concertează cu trupa Fără Zahăr, cântă și joacă în spectacole – concert alături de Ada Milea și scrie muzică pentru piese de teatru. Între timp a avut și proiecte solo, cel mai cunoscut fiind trupa The Bread Pits.
Artist, compozitor, umorist și comediant, Bobi Dumitraș a compus versurile celor mai cunoscute piese ale formaţiei Fără Zahăr: Sandu, Hip-hop ș-așa, Stella, D’la sate, Cățaua, Dor di tini, făcându-se remarcat printr-un stil inconfundabil, cu versuri comice de satiră socială pe teme inspirate din viața satului românesc.
Spectacolul „Familia Fără Zahăr” montat la Centrul Educațional Replika din București, în regia lui Radu Apostol și spectacolele concert „Orașul” de la Teatrul Luceafărul Iași și „Metamorfoze”, care a avut premiera, de curând, pe scena Teatrului de Nord Satu Mare poartă amprenta lui Bobi Dumitraș, el fiind cel care a realizat scenariul pentru cele trei spectacole.
Bobi Dumitraș și-a îndreptat atenția și către un alt tip de exprimare artistică, este vorba despre stand-up comedy. Bobi este câștigătorul celei de-a șasea ediții iUmor. Poezia prezentată în concurs – Căţeluş cu părul creţ – o parodie a stilului de viață a poporului rus și a celui german a stârnit ropote de aplauze. În prezent Bobi continuă să facă ce știe cel mai bine, textele sale savuroase, pline de umor și ironie făcând publicul să râdă și să se destindă și să uite puțin de problemele sau neplăcerile de zi cu zi.
?????? ? – un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr
Regie muzicală: Bobo Burlăcianu
Versuri: Bobi Dumitraș, Bobo Burlăcianu
Muzica: FĂRĂ ZAHĂR
Scenografie: Bobo Burlăcianu
Ilustrații: Ana Maria Țăranu
??????-le:
Răzvan Bănuț, Horia Butnaru, Cristina Florea, Cătălin Ștefan Mîndru, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc
Prețul biletelor : 25 lei întreg, 20 lei redus (elevi, studenți, pensionari)
Rezervări la tel. 0264 311 952
Vă așteptăm, cu drag, la teatru!
Adult 25 Lei Minor 20 Lei Cumpără